Home Recreatie Organisator

Ondersteuning

Ondersteuning

Logistieke ondersteuning

Cycling Vlaanderen stelt in elke provincie borden en pijlen ter beschikking van de clubs. Van pijlen om de parcours aan te duiden tot borden om de deelnemers te informeren. Met duizend pijltjes kan je bijvoorbeeld al een classic-tocht perfect bewegwijzeren.

Naast de pijlen en borden kan je verder nog promotiemateriaal van Cycling Vlaanderen ontlenen in de provinciale uitleendiensten. Een overzicht van de beschikbare materialen kan je in het document hieronder bekijken.

Document te bezorgen aan onderstaande contactpersonen:


BORN-sportvoeding

Bestel producten met een korting van 50% op de brutoprijslijst!

Wil jij op je tocht heerlijke sportdrank en/of lekkere repen aanbieden? Bestel alles wat je maar wil aan de helft van de prijs bij BORN! Alle organiserende clubs krijgen bij sportvoedingsproducent BORN een korting van 50% op de brutoprijslijst/bestelformulier.

Bij BORN vind je kwalitatief hoogwaardige producten die bij iedereen bijdragen tot de beste prestaties, topsporter of recreant. In het uitgebreide gamma vindt iedereen zijn favoriete producten en smaken.

Wie een bestelling wenst te plaatsen kan dit rechtstreeks doorgeven aan BORN. Klik hier voor het bestelformulier en mail het bestelformulier naar sales@born.eu


Bestel fruit aan groothandelprijzen via Cibel

We hebben voor onze clubs een overeenkomst gesloten met Groep Achiel De Witte, een groothandelsorganisatie in groenten en fruit, met als bekendste merk de appelsienen en clementines van Cibel. Clubs die een recreatieve wielertocht organiseren via Cycling Vlaanderen kunnen aan zeer voordelige prijzen fruit aankopen voor de bevoorrading van hun tocht.


Hoe plaats je als club een bestelling?

Plaats hier jouw bestelling.

Voor tochten op weekdagen kan besteld worden tot de vrijdag voordien. Voor tochten op vrijdag of in het weekend, kan besteld worden tot de dinsdag voor de tocht. De betaling gebeurt cash bij afhaling.
De afhaalpunten vind je op het einde van het bestellingsformulier of kan je hier raadplegen.


Mobiele toiletten aan voordelig tarief huren

We hebben voor onze organisatoren een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Toi Toi&Dixi. Om de algemene kwaliteit op toertochten te verhogen en meer specifiek om de bestaande en terechte frustratie (bij vooral dames) over het gebrek aan sanitaire voorzieningen weg te nemen, konden we heel interessante huurprijzen bedingen bij deze aanbieder van mobiele toiletten.

Hoe plaats je als club een bestelling?

  1. Download de bestelbon hieronder.
  2. Geef aan welk type toilet(ten) je graag wenst te bestellen. Om uw levering te kunnen garanderen gelieve ten laatste 14 dagen voor het evenement te bestellen.
  3. Stuur de ingevulde bestelbon door naar info@dixi.be.