Home Recreatie Essobbct

Prijzen

Prijzen

Om een prijs te kunnen winnen dien je meer dan 70 punten te verzamelen.

Wie 70 punten of meer verzamelde op het einde van het seizoen, komt in de pot te zitten waaruit prijzen getrokken worden.

Elke keer je 20 punten extra verzamelt, vergroot je je kans op het winnen van een prijs. Jouw naam komt dan nog eens extra in de pot te zitten. Een extra winstkans dus per 20 punten meer verdiend.

In elke provincie worden de onderstaande prijzen voor individuele fietsers getrokken. Dan hebben we telkens 5 winnaars per provincie. Uit die 5 personen verloten we de onderstaande hoofdprijzen:

Prijzen

1. Canyon Ultimate CF SL Disc 8.0Canyon
2. Fietscomputer Garmin Edge 830Fietscomputer
3. Helm ABUS AirbreakerHelm
4. Kledijpakket Vermarc SportKledijpakket
5. Voucher Van Eyck Sport t.w.v. 150 euroVoucher

Neem deel aan de Cycling Vlaanderen Classics en win een Canyonfiets!

Het derde jaar op rij bundelt Cycling Vlaanderen een aantal van haar mooie, kwalitatieve fietstochten onder de noemer “Cycling Vlaanderen Classics”. 13 organisatoren (dit zijn recreatieve clubs aangesloten bij Cycling Vlaanderen) verspreid over Vlaanderen en verspreid over het zomerseizoen bieden mooie parcours aan met aandacht voor iedereen en waarbij een leuke après-bike wordt voorzien. We stimuleren de deelname aan deze tochten bij onze leden door 5 punten toe te kennen voor het individuele en clubklassement.

Om kans te kunnen maken op 1 van de Canyonfietsen dien je deelgenomen te hebben aan minstens 5 Cycling Vlaanderen Classics.

Bekijk de volledige kalender

Ontdek de kalender van de Cycling Vlaanderen Classics, fiets mee en verzamel punten!
Naar de kalender van de Cycling Vlaanderen Classics