Home Nieuws

Samen veilig op, naast en in de koers!

Samen veilig op, naast en in de koers!

Dit weekend gaan we opnieuw koersen! Op zaterdag 12 en zondag 13 juni vinden er in totaal maar liefst 28 wedstrijden plaats, verspreid over heel Vlaanderen. 28 wedstrijden, voor junioren, vrouwen, mannen elite, U17, enz. In totaal zullen meer dan 1.600 renners en rensters eindelijk aan hun seizoen kunnen beginnen. Een hele opluchting voor renners, clubs, organisatoren en entourage na een lange tijd zonder competitie. Samen gaan we er voor, samen zijn we er klaar voor!

VEILIG OP, NAAST EN IN DE KOERS

Met dank aan partners BOPLAN en OXYCLEAN gaan we voor veilige en hygiënische wedstrijden. Zo voorziet BOPLAN vanaf komend weekend ook veiligheidstotems en -kussens voor jeugd- en amateurwedstrijden. Dit in navolging van het grote succes in talrijke profwedstrijden. Met Oxyclean werd een partner gevonden die instaat voor de hand- en oppervlakhygiëne op onze regionale wedstrijden.

STEUN VOOR ORGANISATOREN

Alle organisatoren aangesloten bij Cycling Vlaanderen kunnen gebruikmaken van deze producten en diensten. Een klein (kostenbesparend) extraatje dat welgekomen is in deze moeilijke tijden. Organisatoren kunnen dit aanvragen door contact met ons op te nemen (info@cycling.vlaanderen) of door een mailtje te sturen naar de provinciale verantwoordelijke.


Oxyclean: een compleet assortiment ontsmettingsmiddelen tot uw beschikking!

Hand- en oppervlakdesinfectie. Handdesinfectie is de eerste maatregel om uzelf te beschermen tegen de risico's van infecties en ziekten. Oxyclean biedt u de praktische en effectieve oplossing voor handdesinfectie. Werkbladen, gootstenen, hoge stoelen, bureaus, winkelwagentjes,… allerhande oppervlakken, vooral deze die in contact komen met handen en voedsel, worden meer blootgesteld aan bacteriën en moeten vaker worden schoongemaakt. Of het nu in een professionele omgeving is of thuis, de formule van Oxycleab garandeert u een grondige desinfectie van alle soorten oppervlakken


Boplan: de topfabrikant in veiligheidsproducten

BOPLAN® ontwerpt, ontwikkelt en produceert duurzame en uiterst efficiënte val- en stootbeveiligingen voor de meest veeleisende omgevingen. Alle veiligheidsproducten hebben slechts één doel voor ogen: de bescherming van mensen, voertuigen, gebouwen en infrastructuur. Voor de productie van onze veiligheidsproducten gebruiken we uitsluitend hoogwaardige en zeer hoog performante kunststof, waarvan de eigenschappen deze van de traditionele grondstoffen ver overtreffen.