Home Nieuws

De Koers Komt Thuis

De Koers Komt Thuis

Het is bijna zover: van 18 t.e.m. 26 september mogen we in Vlaanderen het WK Wielrennen verwelkomen voor zijn 100e verjaardag. Een groot feest, want de koers komt thuis.

Deze zomer dagen Sport Vlaanderen en Cycling Vlaanderen alle wielertoeristen – jong, oud, man, vrouw – uit: neem deel aan de unieke #dekoerskomtthuis-fotochallenge en maak kans op fantastische WK-prijzen.

De uitdaging?

Deelnemen aan de #dekoerskomtthuis-fotochallenge is simpel:

  1. Neem een originele foto op de fiets bij een van de 500 WK-punt borden in Vlaanderen, tijdens je deelname aan de "Little Champions" van de LOC roadshow of tijdens een leuk ritje of toertocht met vrienden… De enige voorwaarde? Een leuke link met het WK!

  2. Deel je foto op social media met de hashtags #dekoerskomtthuis én #kruipinhetwiel en tag daarbij steeds @sportvlaanderen. Zet je profiel ook op openbaar, zodat we je inzending zeker kunnen zien ;-) Heb je geen Instagram, maar wil je toch deelnemen? Verstuur ons dan jouw foto via dit formulier!

  3. Maak kans op een van de fantastische prijzen uit de WK-prijzenpot.

Wij willen graag zien hoe jij en de rest van Vlaanderen de wielergekte van het WK ten volste beleven en dagen je daarom uit om ons te verrassen met jouw zotste en origineelste foto! Hoe origineler en sterker de link met het WK, hoe meer kans om te winnen. Houd het daarbij wel veilig, zodat we samen met heel Vlaanderen van de mooiste koerszomer ooit kunnen genieten.

Klaar voor de start? Neem dan snel je fiets, ga de challenge aan en bereik de eeuwige wielerglorie!

Weet je niet wat te posten? Hier wat inspiratie!

Voor deze zomer werkte Cycling Vlaanderen een superleuk pakket aan fietsactiviteiten op maat van wielertoeristen uit. Spring snel op je fiets, dompel je onder in de WK-sfeer op een van deze toffe events en deel jouw wielergekte tijdens de #dekoerskomtthuis-fotochallenge.

Enkele leuke ideeën en momenten waar je je camera kan bovenhalen:

  • Fiets langs een van de 500 WK-punten in Vlaanderen.

  • Neem deel aan de "Little Champions" van de LOC roadshow.

  • Neem een foto tijdens een toertocht of ritje met vrienden… mét link naar het WK.

Wat kan je winnen?

Wil je kans maken om een van de fantastische WK-prijzen te winnen in deze categorie? Plaats dan je Instagramprofiel openbaar, deel je originele WK-foto, tag @sportvlaanderen in je foto en share met de hashtags #dekoerskomtthuis én #kruipinhetwiel. Je neemt met de hashtag #dekoerskomtthuis sowieso deel aan de overkoepelende challenge en prijzenpot en maakt met beide hashtags ook nog kans op enkele leuke extra's - exclusief voor deze challenge.

  • 3 x tickets om op de piste van Gent te rijden met vijf vrienden in een volledig WK wieleroutfit, incl. fietshandschoenen en WK bidon

  • 40 x tickets voor de ‘Flanders 2021 Rides’: De officiële WK toertochten langs het parcours van het WK 2021.

De winnaars worden bekendgemaakt op 14 september, inzendingen zijn mogelijk tot 12 september. In het wedstrijdreglement vind je meer info over de wedstrijdvoorwaarden en hoe de winnaars gekozen worden.

Komt hier binnenkort jouw inzending?